Joi, 2021-04-15, 1:47 AM
Welcome Vizitator | RSS
 
MP3.UCOZ.COM
Main | Link Exchange | Registration | Login
Site menu

Statistics

Login form

Ce trebuie sa stii inainte de a face schimb de link

Numarul siteurilor care contin linkuri directe catre siteul tau, este un factor major luat in considerare de motoarele de cautare atunci cand stabilesc page rank-ul siteului. Impreuna cu un continut valoros, acest numar poate plasa siteul tau in pozitii de top pe listele motoarelor de cautare. Nu doar numarul linkurilor primite este important ci si calitatea si relevanta siteurilor care trimit aceste linkuri. Daca multe siteuri nerelevante posteaza linkuri catre tine si siteul tau contine linkuri catre acestea, Google poate penaliza siteul tau. Uneori cateva linkuri bune sunt mai eficiente decat zeci de linkuri nerelevante.

Aceste link-uri venite de pe alte site-uri ("incoming links") se pot obtine prin mai multe metode :

- Contactand administratorii de site-uri si propunandu-le un schimb de link (link exchange reciprocal or not-reciprocal). Administratorii si siteurile acestora ii gasiti in baza noastra de date.

- Directoarele (foldere) special destinate stocarii link-urilor cu diverse teme: IT, Buisness, Comert, etc... Atentie insa la site-urile care promoveaza astfel de directoare pentru ca sunt de multe ori suspectate de unele motoare de cautare ca facand parte din asa cunoscutele � FARM-uri �

Tipuri de link exchange : 
Exista doua modalitati de a face "Link exchange": "not reciprocal" si "reciprocal". Dintre acestea varianta "not reciprocal" este cea mai buna si mai vanata. Ea este insa si cea mai grea. Unii obtin aceasta prin "paid inclusion process". Adica proprietarii de site-uri [A, B, C] platesc alte site-uri [D,E,F] sa puna un link spre site-urile [A, B, C]. Versiunea "reciprocal" este mult mai simpla si consta intr-un schimb reciproc de link-uri intre site-uri. 

Cu ajutorul siteului nostru puteti gasi parteneri pentru ambele tipuri de link exchange.

Efectele linkurilor catre siteul tau (in google):

Un link catre siteul tau poate furniza o valoare pentru PR doar daca google decide sa crediteze acel link. Google nu crediteaza toate linkurile catre siteul tau. Google crediteaza doar acele linkuri care satifac anumite criterii si se incadreaza in algoritmul sau (secret).

Pentru a vedea linkurile cu care este creditat siteul tau tasteaza in Google Search: "link: [adresa completa site]" (ex: "link:http://www.mp3.ucoz.com") . Paginile care apar in rezultatul cautarii sunt luate in considerare de google la calculul PR pentru siteul tau

In acelasi timp , adesea se intampla ca anumite pagini sa nu mai apara in rezultatul cautarii. Aceasta nu inseamna ca acele linkuri nu mai exista in paginile respective; ele exista in continuare doar ca anumite modificari au avut loc in acele pagini (ex: au fost adaugate noi linkuri externe cu care linkul catre tine sa imparta din PR paginii), astfel incat importanta linkului catre tine sa scada.

PR-ul oferit de o pagina unui link pe care il contine este invers proportional cu numarul linkurilor din pagina. 

Sfaturi pentru optimizare site:

Ce TREBUIE sa faci:

 1. Pentru obtinerea unui rezultat pozitiv din procesul de link exchange, trebuie sa realizezi o sectiune pentru plasare linkuri parteneri iar aceasta asectiune sa aiba PR cel putin 1.
 2. Incearca sa plasezi paginile cu linkuri in sectiunea de top a webserver- ului Ex.: http://www.exemplu.com/sitemap.html NU http://www.exemplu.com/sitemap/sitemap.html
 3. Intotdeauna creaza o pagina sitemap pentru motoarele de cautare.
 4. Navigatia pe site trebuie sa fie in linkuri text.
 5. Promoveaza siteul prin schimb de link ("link exchange"). Fa schimb de link reciproc ("reciprocal link exchange") doar cu siteuri cu continut similar cu al siteului tau.
 6. Este de preferat o singura directie de link exchange.
 7. Incearca sa faci schimb de link cu siteuri cu PR mare (peste 2). Trei linkuri intr-o singura directie de la siteuri cu PR5/6/7 iti cresc semnificativ "search ranking-ul"

Ce NU TRABUIE sa faci:

 1. Nu fa schimb de link cu siteuri pentru adulti, SEX sau hacking sites.
 2. Nu pune mai mult de 30 de linkuri in pagina de schimb de link reciproc. Daca google gaseste mai mult de 30 de lincuri externe in pagina , te va cataloga ca "spammer" sau ca "link farm".
 3. Nu crea pagini cu "frames".

CONCLUZIE : Procesul de a aduna linkuri catre site este unul critic si are cea mai mare importanta dupa procesul de "Creare de continut calitativ pe site".

Noi va punem la dispozitie instrumentul optim cu care puteti gasi parteneri pentru schimb de link ("link exchange") sau schimb de banner ("banner exchange").

De asemenea siteul dvs. poate fi accesat de alti utilizatori ai www.mp3.ucoz.com in cautarea lor de siteuri partenere pentru schimb de link ("link exchange").

Mai puteti face link direct prin inscrierea in Director direct in siteul www.mp3.ucoz.com

Linkul nostru este:  <a href="http://www.mp3.ucoz.com">Muzica Download</a>

Dupa ce ati inseriat Linkul pe siteul dvs, ne dati un mesaj la CONTACT , cu siteul (pagina web) unde l-ati pus, noi verificam si daca totul este OK (exclus porno, hack), atasam si noi linkul dvs pe prima pagina a siteului www.mp3.ucoz.com.Recomandam:
Search

Site friends
 • SeO WeB
 • Servicii
 • Promovare Weg
 • Business
 • HTML CodE
 • Games Online


 • Copyright MyCorp © 2021

  Powered by uCoz